Harta Astrologjike

Harta Astrologjike është një parashikim 7 ose 9 faqësh (ofrohen dy lloje) që vjen në formën e dosjes së ideuar për të. Është një përshkrim dhe parashikim i bazuar në datëlindjen, orën e lindjes dhe vendlindjen e një personi, i realizuar prej krijueses dhe administrueses së faqes Horoscope.

15322467_10207804159761371_458898360_o

Të gjithë e besojnë astrologjinë në momentin që i rezulton i vërtetë përshkrimi mbi të shkuarën, prandaj në hartë përfshihet jeta e njeriut që fëmijë, karakteristika, marrëdhënia dhe ndikimi i prindërve, motrave dhe vëllezërve. Karrierat e favorizuara, a praktikohet ajo që përfiton nga edukimi akademik, vendi ku fitohen të ardhurat; brenda apo jashtë vendit. Mbi dashurinë parashikohet se në cilin ambjent e njeh njeriun e jetës, a jeni të favorizuar që të martoheni brenda një moshe të caktuar, a duhet të prisni që të martoheni deri në një moshë të caktuar…? Çfarë partneri tërhiqni dhe/ose duhet të tërhiqni në jetë. Si është marrëdhënia para dhe pas martese, ndikimi i martesës mbi ju. Si është marrëdhënia me kreativitetin përfshirë këtu dhe fëmijët. Këshillat janë shumë të rëndësishme si përfundim, sepse bëhet fjalë për shëndetin, karrierën, fitimet financiare, për marrëdhëniet e ndryshme me njerëzit e tjerë, dhe për marrëdhënien me veten.

Është një parashikim në periudha të caktuara individuale. Është një guidë shpirtërore. Nuk ka dy harta njësoj megjithatë bazohen në të njëjtat rregulla. Ky shpjegim i përmbajtjes është i përgjithshëm sepse ka gjëra të ndryshme për njerëz të ndryshëm, por këto që përmend këtu përfshihen gjithmonë.

Emisionin e plotë mbi hartën astrologjike e gjeni në YouTube: Pasdite ne TCH, 4 Tetor 2016, Pjesa 4:

great2          great


Tashmë rrjeshtohen mesazhet e kënaqura dhe të bukura të njerëzve që e kanë marrë për veten, dhe marrin harta të tjera për të afërmit, shoqërinë apo partnerin. Disa prej këtyre mesazheve, i gjeni të publikuara në rrjetet sociale që menaxhon lexuesja e hartave. Shumica prej jush e kanë parë tabelën e tyre astrologjike në programe si Café Astrology Birth Chart , ndërsa Harta Astrologjike është një lexim profesional i pozicionimeve tuaja planetare.

Për më shumë informacion mund të më shkruani tek adresa në Facebook tek Harta Astrologjike, në Instagram: hartastrologjike (rrjeti social ku kam më shumë postime është Instagrami) ose në email; [email protected] 

Harta Astrologjike ka arritur në vende dhe kontinente të ndryshme ku ka shqiptarë.

Venecia
Venecia
Zvicër
Zvicër
Gjermani
Kaiserslauter, Gjermani
Hollandë
Hollandë  
Islandë
Islandë
Frankfurt
Frankfurt
Times Square, New York
Times Square, New York
Firence
Firence
Varshavë
Varshavë
Kosovë
Kosovë
Kanada
Kanada

 

 

New York, U.S.A
New York, U.S.A
20161222_153924
Shkoder 
Salzburg, Austri 

 

New York
Bruksel, Belgjike