Harta Astrologjike

Harta Astrologjike është një parashikim 7 ose 9 faqësh (ofrohen dy mundësi) që vjen në formën e dosjes së ideuar për të. Është një zbërthim karakteri dhe parashikim i bazuar në datëlindjen, orën e lindjes dhe vendlindjen e një personi, i realizuar prej krijueses dhe administrueses së faqes Horoscope.Të gjithë e besojnë astrologjinë në momentin që i rezulton i vërtetë përshkrimi mbi të shkuarën, prandaj në hartë përfshihet jeta e njeriut që fëmijë, karakteristika të karakterit dhe shkaqet mbi këtë sjellje e një tjetër, marrëdhënia dhe ndikimi i prindërve, motrave dhe vëllezërve. Përfshihen karrierat e favorizuara, a praktikohet ajo që përfiton nga edukimi akademik, të ardhurat fitohen brenda apo jashtë vendit… Mbi dashurinë parashikohet se në cilin ambjent e njeh njeriun e jetës, a jeni të favorizuar që të martoheni pa një kufi moshe apo duhet të prisni që të martoheni pas një moshë të caktuar. Çfarë partneri tërhiqni dhe/ose duhet të tërhiqni në jetë. Si është marrëdhënia para dhe pas martese, ndikimi i martesës mbi ju, mbi financat tuaja. Si është marrëdhënia me kreativitetin përfshirë këtu dhe fëmijët. Këshillat janë shumë të rëndësishme si përfundim sepse bëhet fjalë për shëndetin, karrierën, fitimet financiare, për marrëdhëniet e ndryshme me njerëzit e tjerë dhe për marrëdhënien me veten. 

Është një parashikim në periudha të caktuara individuale. Është një guidë shpirtërore. Nuk ka dy harta njësoj megjithatë bazohen në të njëjtat rregulla. Ky shpjegim i përmbajtjes është i përgjithshëm sepse ka gjëra të ndryshme për njerëz të ndryshëm, por këto që përmenden këtu përfshihen gjithmonë.

Emisionin e plotë mbi Hartën Astrologjike (llojin e parë të hartës) e gjeni në YouTube. Klikoni linkun: Pasdite ne TCH, 4 Tetor 2016, Pjesa 4:

great2          great


Tashmë rrjeshtohen mesazhet e kënaqura dhe të bukura të njerëzve që e kanë marrë për veten, dhe të tjerë kuptohen se janë të kënaqur sepse porosisin lexime të tjera të hartës astrologjike për të afërmit, partnerin dhe shoqërinë. 

Shumica prej jush e kanë parë tabelën e tyre astrologjike në programe si Café Astrology Birth Chart  që Horoscope ka shumë vite që e sugjeron, ndërsa Harta Astrologjike është një lexim profesional i pozicionimeve tuaja planetare.

Për të porositur hartën tuaj individuale astrologjike, mund të njiheni me informacionet që nevojiten, pagesën dhe dorëzimin e saj tek ju duke shkruar tek adresa në Facebook tek Harta Astrologjike, në Instagram: hartastrologjike (rrjeti social ku ka më shumë postime mbetet Instagrami) ose në email; harta[email protected] (me një a)

Foto të disa prej vendeve ku ka arritur Harta Astrologjike nëpërmjet Postës Shqiptare. Faleminderit për fotot. 

Venecia
Venecia
Zvicër
Zvicër
Gjermani
Kaiserslauter, Gjermani
Hollandë
Hollandë  
Islandë
Islandë
Frankfurt
Frankfurt
Times Square, New York
Times Square, New York
Firence
Firence
Varshavë
Varshavë
Kosovë
Kosovë
Kanada
Kanada

 

 

 

20161222_153924
Shkodër 
Salzburg, Austri 
New York
Halle Saale, Gjermani

 

 

Bruksel, Belgjikë
Oswego, Illinois, USA
No Comments Yet

Comments are closed